thumb

Zip 95.

Firkantet og rund kasse.

Våre zipcreen modeller kommer i tre farger: Hvit, sort og aluminium. Man kan også velge rund eller firkantet kasse. Zip 95 er opp til 3 meter bred og 2,6 meter høy

Datablad.
Thumbnail Image 1

Farger på Screen duker.

Det finnes mange standardfarger, og det finnes mulighet for spesielle farger.

Se fargeutvalg.
Thumbnail Image 1

Tilleggsutstyr.

Det er masse forskjellig utstyr å få til en Zip screen Timere, touch brytere, fjernkontroller, appstyring osv..

Se utstyr.

Andre ting vi kan hjelpe deg med!

Dukbytte.

Duk kan byttes på alle nyere markiser. Som regel kan man også bytte duk på eldre typer. I noen tilfeller behøver man ikke bytte duk, vi kan snu den slik at den ytterste ofte «møkkete» kanten kommer helt inn på rullen slik at den ikke lenger synes.

Service.

Det hender at markiser går i stykker, og i de fleste tilfellene kan de repareres. Vi kan bytte motor som har sluttet å virke, eller sette inn motor på markiser som kun har sveiv. Vi kan bytte ut armer som er brukket i stykker. Vi kan bytte ut sveiv mekanisme som er ødelagt.

placeholder image

Snekker og elektrikerarbeid.

Vi kommer ofte opp i situasjoner hvor det kreves litt mer en "å henge opp" en markise. Det kan være at det mangler strøm. Da kan vi sette dere i kontakt med en elektriker. Lettere snekkerarbeid for å få monteringen til å passe, kan vi utføre selv. Hvis det er mer omfattende arbeid kan vi sette dere i kontakt med en snekker.


Markisespesialisten-Vestfold.
Mail: roald@markisespesialisten-vestfold.no Mobil: +47 95794870 Web: www.markisespesialisten-vestfold.no Facebook: markisespesialisten-vestfold


Copyright © MyWebsite. All rights reserved.