thumb

Living-Pergola.

Steng for vind og innsyn.

Flex-Pergola er ideell for steder hvor vinden ofte står rett i mot. Den tåler også mer vind enn vanlige markiser fordi den er skrudd fast i både vegg og gulv. Den kan ha fler festeplasser slik at den gså fungerer som en vanlig markise.

Datablad.
Thumbnail Image 1

Seaside Class lakering.

Verdens mest robuste lakerings måter i dag blir klasifisert som: Seaside Class.

Thumbnail Image 1

Hel Kassett.

Her er 3 bilder som viser hvordan Living lokker seg helt når den blir kjørt helt inn..

Se utstyr.

Se også video.

Andre ting vi kan hjelpe deg med!

Dukbytte.

Duk kan byttes på alle nyere markiser. Som regel kan man også bytte duk på eldre typer. I noen tilfeller behøver man ikke bytte duk, vi kan snu den slik at den ytterste ofte «møkkete» kanten kommer helt inn på rullen slik at den ikke lenger synes.

Service.

Det hender at markiser går i stykker, og i de fleste tilfellene kan de repareres. Vi kan bytte motor som har sluttet å virke, eller sette inn motor på markiser som kun har sveiv. Vi kan bytte ut armer som er brukket i stykker. Vi kan bytte ut sveiv mekanisme som er ødelagt.

placeholder image

Snekker og elektrikerarbeid.

Vi kommer ofte opp i situasjoner hvor det kreves litt mer en "å henge opp" en markise. Det kan være at det mangler strøm. Da kan vi sette dere i kontakt med en elektriker. Lettere snekkerarbeid for å få monteringen til å passe, kan vi utføre selv. Hvis det er mer omfattende arbeid kan vi sette dere i kontakt med en snekker.


Markisespesialisten-Vestfold.
Mail: roald@markisespesialisten-vestfold.no Mobil: +47 95794870 Web: www.markisespesialisten-vestfold.no Facebook: markisespesialisten-vestfold


Copyright © MyWebsite. All rights reserved.