thumb

IQ-Screen.

Et lite elegant screen system.

IQ screen er et manuelt screen system som er bassert på snor betjening. Snorsystemet er et "omvent" system slik at man drar duken ned og fester den. Dette resulterer i at duken sitter helt fast i vær og vind.

Datablad.
Thumbnail Image 1

Duk til IQ screen fås i 5 farger.

Selve rammen fås kun i hvit .

Thumbnail Image 1

Åpent vindu

Vinduet kan være åpen selv om screenduken er helt nede. Takket være snorsystemet blir duken hengende selv om man snur vinduet helt rundt.

Andre ting vi kan hjelpe deg med!

Dukbytte.

Duk kan byttes på alle nyere markiser. Som regel kan man også bytte duk på eldre typer. I noen tilfeller behøver man ikke bytte duk, vi kan snu den slik at den ytterste ofte «møkkete» kanten kommer helt inn på rullen slik at den ikke lenger synes.

Service.

Det hender at markiser går i stykker, og i de fleste tilfellene kan de repareres. Vi kan bytte motor som har sluttet å virke, eller sette inn motor på markiser som kun har sveiv. Vi kan bytte ut armer som er brukket i stykker. Vi kan bytte ut sveiv mekanisme som er ødelagt.

placeholder image

Snekker og elektrikerarbeid.

Vi kommer ofte opp i situasjoner hvor det kreves litt mer en "å henge opp" en markise. Det kan være at det mangler strøm. Da kan vi sette dere i kontakt med en elektriker. Lettere snekkerarbeid for å få monteringen til å passe, kan vi utføre selv. Hvis det er mer omfattende arbeid kan vi sette dere i kontakt med en snekker.


Markisespesialisten-Vestfold.
Mail: roald@markisespesialisten-vestfold.no Mobil: +47 95794870 Web: www.markisespesialisten-vestfold.no Facebook: markisespesialisten-vestfold


Copyright © MyWebsite. All rights reserved.