thumb

Innvendige persienner.

5 forskjellige typer.

Det finnes 5 forskjellige typer inv.persienner i vårt utvalg. Fritthengende, Lodrett styrt, Vannretts tyrt, Gavl vinduer, i mellom doble vinduer, og de fleste kan man ha motoriserte med fjernkontroll. Klikk på bildet for å se.

Thumbnail Image 1

Fargevalg.

Klikk på bildet. Når du kommer inn på websiden klikker du på den jeg har illustrert med grønn farge.

Thumbnail Image 1

Fler valg.

Lamellgardiner kan fås i 4 forskjellige bredder 15mm, 25mm, 35mm, og 50mm. Ikke alle farger og typer kan fås i alle 3 breddene. Det må sjekkes før man bestemmer seg

Andre ting vi kan hjelpe deg med!

Dukbytte.

Duk kan byttes på alle nyere markiser. Som regel kan man også bytte duk på eldre typer. I noen tilfeller behøver man ikke bytte duk, vi kan snu den slik at den ytterste ofte «møkkete» kanten kommer helt inn på rullen slik at den ikke lenger synes.

Service.

Det hender at markiser går i stykker, og i de fleste tilfellene kan de repareres. Vi kan bytte motor som har sluttet å virke, eller sette inn motor på markiser som kun har sveiv. Vi kan bytte ut armer som er brukket i stykker. Vi kan bytte ut sveiv mekanisme som er ødelagt.

placeholder image

Snekker og elektrikerarbeid.

Vi kommer ofte opp i situasjoner hvor det kreves litt mer en "å henge opp" en markise. Det kan være at det mangler strøm. Da kan vi sette dere i kontakt med en elektriker. Lettere snekkerarbeid for å få monteringen til å passe, kan vi utføre selv. Hvis det er mer omfattende arbeid kan vi sette dere i kontakt med en snekker.


Markisespesialisten-Vestfold.
Mail: roald@markisespesialisten-vestfold.no Mobil: +47 95794870 Web: www.markisespesialisten-vestfold.no Facebook: markisespesialisten-vestfold


Copyright © MyWebsite. All rights reserved.